do 2 april 2015 20:00

The Passion

Vrijwel iedere artiest heeft wel een werk waarmee hij geïdentificeerd wordt; dat door jong en oud gewaardeerd wordt door de jaren heen. Voor Adrian Snell is dat ongetwijfeld ‘The Passion’; zijn unieke muzikale reis door het paas evangelie. Na lange tijd keert de Brit terug naar Nederland om ‘The Passion’ live uit te voeren; compleet met band en projectkoor van The Choir Company. Adrian Snell’s ‘The Passion’ is al meer dan 35 jaar een begrip. De muziek spreekt sterk tot de verbeelding en het album is een ware klassieker. Voor de reeks concerten in Nederland wordt Adrian bijgestaan door een voltallige band en een projectkoor van The Choir Company, onder leiding van Maarten Wassink. Het brengt het werk tot leven op een manier die je live meegemaakt moét hebben!

‘The Passion’ is een hoogtepunt in het grote oeuvre van Adrian Snell. De singer-songwriter trad in het begin naar buiten met sfeervolle, diepgaande muziek en heeft sindsdien fans van alle leeftijden. Of het nu zijn herkenbare stem, de majestueuze muziek van zijn themaprojecten of het intieme van zijn solo werk is; Adrian Snell live staat garant voor een ervaring. 

Hoewel hij als een van de weinigen heeft opgetreden in Yad Vashem in Jeruzalem, een intiem concert gaf voor prinses Diana en bekend werd als een pionier en favoriet in het christelijke muziekgenre, heeft Adrian Snell de afgelopen jaren een nieuwe roeping ontdekt. De Brit werkt als muziektherapeut en gebruikt zijn talent om kinderen met beperkingen te helpen via muziek. Adrian’s laatste album ‘Fierce Love’ werd geschreven vanuit de inspiratie die hij hiermee op deed.

Het volledige werk van ‘The Passion’ is ook een ervaring op zich en doet pasen beleven op een manier die nog lang zal heugen!