za 23 april 2022 20:00

ABBA Gold - the Concert Show

Het concert is verplaatst naar 23 april 2022. Reeds aangeschafte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. U bent hierover per e-mail geïnformeerd.

ABBA Gold - the Concert Show is een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha, Annifrid, Benny and Bjorn samen. 

Speciaal geselecteerde musici en zangers, met toestemming van de orignele ABBA leden, laten alle beroemde songs aan bod komen. Deze show is een bijzonder mooie weergave van het authentieke ABBA gebeuren van TOEN met de rijke muzikale "volheid" van NU !!

Aangevuld met een authentieke unplugged uitvoering van enkele hits. De producent van deze show heeft in overleg met de ABBA leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA muziek veel voller en kleurrijker klinkt als voorheen. Het concert van deze groep in de Parijse Olympia maakte zo'n grote indruk dat ABBA deze show verkoos boven vele anderen voor de Europese theaters. De opname van ABBA GOLD werd door Universal - de eigenaar van de ABBA rechten - wereldwijd uitgebracht op DVD. 

De voorstelling heeft een prachtige video en licht show.  In meer dan twintig landen maakt deze indrukwekkende revival furore. ... Europa, Rusland, Japan, het Midden Oosten. Overal wordt de groep gevraagd. De ABBA feeling is still alive !!

Geniet van alle grote ABBA hits: Waterloo, Fernando, Voulez vous, Super Trouper en nog veel meer. Maar ook van de aller nieuwste ABBA songs uit o.a. de film! De titel van dit jaar is: Having the time of your life.

Het betreft een concert met zitplaatsen (vrije zit).

Meer informatie over de band op nl.abbagold.de

Coronamaatregelen
Om uw bezoek prettig en veilig te laten verlopen, volgt de Basiliek de op dat moment geldende richtlijnen van de overheid. Voor toegang tot een evenement heeft u op dit moment nog een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een mooi concert toe!