do 27 februari 2020 10:00

Tijdens het 365 Dagen Succesvol Seminar gaan we praktisch aan de slag met de 365-methodiek

Tijdens het 365 Dagen Succesvol Seminar gaan we praktisch aan de slag met de 365-methodiek. We doen een aantal kernoefeningen uit het Jaarprogramma zodat je beleeft wat dat inhoudt. Dit kun je verwachten:

Krijg inzicht in je eigen situatie
Veel mensen leven alsof ze een schommelstoel zijn: druk bewegen, geen vooruitgang. Dat komt omdat je twee dingen niet helder hebt: waar wil je naartoe? En wat houdt je tegen? Tijdens het seminar ontkom je er niet aan (en daarom is het alleen voor mensen die echt iets willen veranderen). Het seminar kan de eerste stap zijn op weg naar je nieuwe leven of de volgende stap als je die weg al bent ingeslagen. 

Breng de 365-methodiek in de praktijk
Niet lezen en vergeten, maar horen, zien, voelen en doen. Individueel, samen met andere deelnemers en door wat we laten zien op het podium ga je echt aan de slag met de oefeningen die je inzicht geven in waar je staat en waar je heen wilt. Omdat je niet alleen iets wilt weten en snappen, maar vooral ook wilt voelen en ervaren. Omdat je niet alleen een hoofd bent, maar ook een hart en ook een lijf. Omdat je wilt toepassen en experimenteren. Omdat je verschil wilt voelen. Omdat er gelachen mag worden - en hard ook.

Persoonlijke ontwikkeling in een groep
Op school worden de tafels apart gezet bij een toets en daarom leren we al jong dat je alle belangrijke dingen in je leven alleen moet doen. Terwijl dat onzin is. Wij geloven ontzettend in de kracht van samen. Wanneer je een groep positieve, nieuwsgierige en leuke mensen bij elkaar zet, krijg je een enorme kracht. Waardoor je niet elke fout zelf hoeft te maken. Waardoor je kunt afkijken. Waardoor je op elkaar kunt leunen. We zien in ons Jaarprogramma al jaren de enorme resultaten van werken met grote groepen - en de resultaten van de deelnemers geven ons gelijk. Ontdek hoe het is om in een groep aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt bovendien direct zien wat voor mensen deelnemen aan ons Jaarprogramma. Kun je meteen even voelen of dat bij je past.

Aanvang: 10.00 uur
Einde: 17.00 uur